Uren Inloggen

Heleen Groters

Doen waar je goed in bent, dat zet je in je kracht!

Heleen Groters

HR Recruiter

Ken uzelve: het is een beroemde uitspraak van Socrates maar voor mij ook een heel belangrijk uitgangspunt wanneer ik op zoek ben naar de perfecte match tussen een kandidaat en versterking bij de opdrachtgever. Want wat drijft jou nu écht?

Deze vraag interesseert mij mateloos en deze grote fascinatie voor wat mensen motiveert was dan ook de reden dat ik tien jaar geleden begon met de studie Human Resources Management. Persoonlijk heeft de vraag mij ook veel beziggehouden: ik heb daarom diverse verschillende werkervaringen opgedaan om erachter te komen wat mijzelf drijft in mijn leven en in mijn werk, tot ik erachter kwam: ik wil werken met deze vraag.

Het is niet altijd gemakkelijk om deze vraag te beantwoorden, en ik vind het dan ook een bijzonder mooie uitdaging om samen met kandidaten op zoek te gaan naar de antwoorden. Alleen wanneer we goed begrijpen wie de mens achter de kandidaat is, bereiken we een mooie en duurzame samenwerking, zowel voor de kandidaat als voor de opdrachtgever.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN VACATURES IN JOUW REGIO?

Aanmelden mailinglist
PernU B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en zowel vacatures als advertenties af te stemmen op je persoonlijk interesses. Meer weten?