Uren Inloggen Contact

Erik ter Maaten

Sometimes you win, sometimes you learn.

Erik ter Maaten

HR Recruiter

Binnen zijn rol als HR Recruiter is het Erik zijn doel om kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt te helpen bij een volgende stap in hun loopbaan. Dit doet hij vanuit de overtuiging dat iedereen, ongeacht hun achtergrond of ‘beperking’, recht heeft op een baan en werkomgeving waar zij een verschil kunnen maken.

Bij Pernu draagt Erik bij aan het werkgeluk van mensen voor wie dit geen vanzelfsprekende zaak is. Het vinden van een nieuwe baan en werkomgeving kan een spannend traject zijn, door kandidaten hierin mee te nemen en te enthousiasmeren ontstaan er mooie samenwerkingen tussen kandidaten en opdrachtgevers. Deze drijfveren zijn ontstaan in eerdere HR/Recruitment werkzaamheden binnen een commerciële omgeving en maken dat Erik zich wilt inzetten voor deze groep. Zijn sociale en informele aanpak kenmerkt zich door: ‘zeggen wat je doet en doen wat je zegt’.

De open en informele sfeer waarbij collega’s voor elkaar klaarstaan maakt het werk bij Pernu tot een plezier. Doordat collega’s binnen Pernu allen hetzelfde doel hebben maakt het tot een plek waar Erik zich goed op zijn plek voelt.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN VACATURES IN JOUW REGIO?

Aanmelden mailinglist
PernU B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en zowel vacatures als advertenties af te stemmen op je persoonlijk interesses. Meer weten?