Uren Inloggen

Maak kennis met het groeiende Pernu Team!

Pernu heeft er vier nieuwe professionals bij! Heleen Groters, Rachel Vermaas, Fokke Struijk en Tabitha van Ommen zijn het Pernu Team komen versterken. Met onze nieuwe collega’s kunnen we nog meer opdrachtgevers en kandidaten optimaal bedienen. Met de komst van Heleen en Rachel is ook het aandeel HR- recruiters van onze dienstverlening verder uitgebreid.

Afbeelding met venster  Automatisch gegenereerde beschrijving

De vier nieuwe Pernu kanjers zijn:

Heleen Groters (31) werkt bij Pernu als HR- recruiter. Ken uzelve: het is een beroemde uitspraak van Socrates maar voor Heleen ook een heel belangrijk uitgangspunt wanneer zij op zoek gat naar de perfecte match tussen een kandidaat en versterking bij de opdrachtgever. Want wat drijft iemand nu écht?

Deze vraag interesseert haar mateloos en deze grote fascinatie voor wat mensen motiveert was dan ook de reden dat zij tien jaar geleden begon met de studie Human Resources Management. Persoonlijk heeft de vraag haar ook veel beziggehouden: "ik heb daarom diverse verschillende werkervaringen opgedaan om erachter te komen wat mijzelf drijft in mijn leven en in mijn werk, tot ik erachter kwam: ik wil werken met deze vraag!"

Het is niet altijd gemakkelijk om deze vraag te beantwoorden, en zij vind het dan ook een bijzonder mooie uitdaging om samen met kandidaten op zoek te gaan naar de antwoorden.

“Alleen wanneer we goed begrijpen wie de mens achter de kandidaat is, bereiken we een mooie en duurzame samenwerking, zowel voor de kandidaat als voor de opdrachtgever”.